Başlangıç > fecabook > Fecabook – Arkadaşlık

Fecabook – Arkadaşlık

Fecabook sitesine birçok kişinin amaçlarından biri olan arkadaşlık üzerine giriliyor. Facebook ‘ta arkadaş arama için öncelikle bir fecabook hesabınız olması gerekiyor. Daha sonra arama kısmında yada önerilen kısmında çıkan arkadaşlarınızı ekleyebilirisiniz.

 

fecabook hesabınız olması gerekiyor

Fecabook bunun yanında farklı kişilerle tanışmak içinde kullanılıyor. Fakat son zamanlarda beliren sahte fecabook hesapları ile tanımadığınız kişileri eklemek (kabul etmek) tehlikeli bir hal alıyor. Dolandırıcılık vakalarınında bu siteyle beraber arttığını göz önünde bulundurursak tanımadığınız kişileri arkadaş listenize eklemenizi önermiyoruz.

Arkadaşlık sistemininde bir takım düzenlemelere gidilmiş olup ve istek gönderemiyorsanız bunun nedeni çok fazla arkadaşlık isteği göndermiş olduğunuzdur. Beklemede olan arkadaşlık sitesi isteklerinden dolayı facebook hesabınızı spam olarak algılamış doğrulama kodlarından ziyade sizin bir başka hesabı eklemenize izin vermemektedir. Bu aşamada yapılabilecek tek şey ise beklemek ve gönderilen isteklerin kabul edilmesini temenni etmektir.

Kategoriler:fecabook
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın